Nyheder

Læs de seneste nyheder og blogindlæg fra JNC Teknik

 • 15/05/2024 0 Kommentarer
  Effektiv container loading med A-Wards container tilter

  JNC Teknik forhandler som de eneste i Skandinavien container tiltere fra A-Ward, der gør det muligt at håndtere bulkgods mere effektivt og sikkert.

  Leder du efter en metode til at effektivisere loading og unloading af containere? I denne artikel får du en introduktion til den innovative udvikler A-Ward og en oversigt over, hvorfor deres container tiltere er noget helt særligt, der virkelig kan gøre en forskel i din virksomhed.

   

  Læs mere
 • 08/03/2024 0 Kommentarer
  Bæredygtig fragthåndtering med container tiltere

  Med transportsektoren som en betydelig kilde til CO2-udledning står behovet for bæredygtige løsninger klart. Læs med og bliv klogere på, hvordan du kan effektivisere dine transportløsninger.

  Hvis bæredygtige transportløsninger skal integreres på tværs af brancher, kræver det, at den enkelte virksomhed gør sig overvejelser om, hvordan man kan effektivisere sine processer og skære ned på CO2-udledningen. Et eksempel på et effektivt tiltag er optimering af pladsudnyttelsen i containere for at reducere miljøpåvirkningen og skabe mere bæredygtig fragthåndtering.

  Læs mere
 • 21/02/2024 0 Kommentarer
  Effektiv container loading og unloading med containertilter

  Manuel udførelse af opgaver i forbindelse med loading og unloading af containtere er ofte forbundet med langsommelighed, sikkerhedsrisici og ineffektiv udnyttelse af containerens kapacitet. Derfor kan en container tilter fra A-Ward være en oplagt mulighed for dig, der gerne til effektivisere processerne. 

  Læs mere