Effektiv container loading med A-Wards container tilter

JNC Teknik forhandler som de eneste i Skandinavien container tiltere fra A-Ward, der gør det muligt at håndtere bulkgods mere effektivt og sikkert.

Leder du efter en metode til at effektivisere loading og unloading af containere? I denne artikel får du en introduktion til den innovative udvikler A-Ward og en oversigt over, hvorfor deres container tiltere er noget helt særligt, der virkelig kan gøre en forskel i din virksomhed.

 

Hvem er A-Ward?


A-Ward er en virksomhed, der tilbyder forskellige løsninger til håndtering af bulkgods. Grundlagt i 1999 i New Zealand og oprindeligt udvikler af værktøjer specifikt til nedrivningsindustrien er A-Ward nu blevet en af de mest afgørende aktører indenfor en række industrier, der arbejder med løst gods. 

Containerhåndtering er en kritisk proces i mange industrier, der kræver præcision og effektivitet. Derfor ønskede A-ward at udvikle loading- og unloadingsystemer, der kunne optimere loadingprocesserne. Resultatet er deres MiTiltTM system, der i 2006 revolutionerede måden at loade og unloade containere på.

MiTiltTM dækker over to værktøjer: en container tilter til container loading (den originale MiTiltTM) og en container unloader (MiTiltTM Unloader). Kernefunktionen er i princippet den samme blot i forskelligt omfang: at positionere containere på skrå, eller endda helt oprejst, for nemmere at kunne påfylde eller tømme en container med løst materiale. Som overordnet betegnelse kan man bruge container tilter for dem begge. Der er gode grund til at disse værktøjer anses for at være nogle af de mest revolutionerende opfindelser i bulkgodsindustrien.

 

Hvad gør container tiltere særlige?


A-Ward container tiltere har en række egenskaber, der gør dem optimale til effektiv container loading, herunder stor mulighed for tilpasning til særlige behov. Samlet set vil en container tilter tilbyde en række fordele som øget pladsudnyttelse, effektivisering og simplificering af processer samt bedre sikkerhedsmæssige forhold for medarbejdere. 

En af de mest markante funktioner ved A-Wards container tiltere er deres automatiserede system og muligheden for fjernstyring af en enkelt person. Containeren skal blot køres eller løftes ind i tilteren, fastgøres og kan derefter styres med en håndholdt fjernbetjening fra lang afstand. Det øger ikke blot effektiviteten af loadingprocessen, men også sikkerheden for operatøren. Med muligheden for at lukke containerdørene på afstand sikres der også, at materialerne ikke kan falde ud, når containeren sænkes igen.

Yderligere har en container tilter fra A-Ward en indbygget vægt, hvilket gør det muligt at aflæse præcis, hvor meget materiale der er blevet påfyldt. Dermed kan man sikre nøjagtig håndtering af materialer og bogføring samt optimalt udnytte containerens kapacitet.

A-Ward har en række forskellige modeller af container tiltere og alt efter virksomhedens behov og betingelser, er det muligt at tilpasse tilteren. Det betyder, at I kan nøjes med at investere i de funktioner, I har brug for. Kontakt JNC Teknik og hør mere om, hvilke muligheder der er, og hvad der er relevant for jeres loadingprocesser. 

 

FAQ 


Hvad er fordelene ved at bruge container tiltere fra A-Ward?
Blandt fordelene ved at bruge container tiltere fra A-Ward er effektiv container loading, mulighed for udnyttelse af containerens fulde kapacitet og forbedring af sikkerhed for operatører.


Hvad er særligt ved container tiltere fra A-Ward?
Container tiltere fra A-Ward gør effektiv container loading muligt og adskiller sig især gennem muligheden for tilpasning til brugerens behov.


Kan investeringen i en container tilter betale sig?
En container tilter er en stor investering, men gennem effektiviseringen af processer og optimal pladsudnyttelse i containere er denne investering hurtigt indtjent. Desuden er container tiltere fra A-Ward meget slidstærke, hvilket betyder, at I kan have gavn af den i mange år.

0
Feed

Skriv en kommentar